Μεγάλη νίκη Πειρατές στην εκπαίδευση .. 7,6 %

image

temp_photo

 

Οι » Πειρατές στην εκπαίδευση »  ευχαριστούμε τα μέλη , τους φίλους και τους υποστηρικτές μας που μας  έδωσαν 7,6 % στις εκλογές των Αντιπροσώπων στη ΔΟΕ και μας  βοήθησαν να εκλέξουμε ξανά Αντιπρόσωπο και να ξεπεράσουμε σε ποσοστά και ψήφους την ΕΡΑ ( την κυβερνητική Συνδικαλιστική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ) αλλά και την  ΠΑΣΚ-ΔΗΣΥ  (τη Συνδικαλιστική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ ) που δεν εξέλεξαν αντιπρόσωπο ..

Ο Αγώνας για πραγματική Δημοκρατία και  συμμετοχη ολων των εκπαιδευτικών στη λήψη αποφάσεων για τη ζωη και τη δουλεια τους συνεχίζεται ….

Η παρωχημένη μορφή λειτουργίας της Ομοσπονδίας με κομματικούς συνδικαλιστές που ακολουθούν τις επιλογές των κομμάτων τους πρεπει να αντικατασταθεί απο ενα σύστημα Άμεσης Ψηφιακής Αμφίδρομης Διαβούλευσης  οπου οι εκπαιδευτικοί θα επεξεργάζονται και θα  επιλέγουν οι ίδιοι   τα θέματα που τους απασχολούν σαν συνδικάτο και θα τα βάζουν οι ίδιοι σε ψηφοφορία .

Σε μια τέτοια μορφή ο ρόλος της Ομοσπονδίας θα είναι καθαρά εκτελεστικός των αποφάσεων των εκπαιδευτικών  και τίποτα παραπάνω.

Το ξεπερασμένο συνδικαλιστικό κατεστημένο και τα συστημικα κόμματα που τους υποστηρίζουν αντιτίθενται λυσσαλέα σε κάτι τέτοιο γιατί θα χάσουν το λογο ύπαρξης τους .

 

Πειρατές στην Εκπαίδευση …..

ελευθερία  παντού    δύναμη στη βάση .

11281645_1133954356630734_1089123967_o